Knjige koje vam preporučujem

21:56


Zdravo dragi moji, dobro došli u još jedan post na mom blogu. Baš mi je žao što jako dugo nisam pisala ali zahvalite se prijemnom. Ovo je jedan tipičan chit-chat post o knjigama. 
Znate već koliko volim da čitam i da je to stvar koju radim u svoje slobodno vreme. Danas sam tu da vam predstavim 4 knjige koje sam procitala u Francuskoj i nakon što sam se vratila iz Francuske. U pitanju su:


1.Sjaj koji ne tamni-Eli Kejsi 
U pitanju je fenomenalan ljubavni romančić koji se lako "vari". Lagana knjiga koju sam krenula da čitam u putu i završila je naredni dan. Uzbudjiva je puna emocija i strasti. Tip romana koji možete uvek čitati. 

2.Kraljevska prevara-Stiv Beri
Brutalan krimić. Uživala sam u svakoj stranici, jer sam zaljubljenik u krimi romane. Radnja je smeštena u London prestonicu Velike Britanije u kojoj već decenijama vlada dinastija Stjuart,čiji su prethodnici, Tjudori, podigli Veliku Britaniju na sam svetski vrh. Međutim, kakvu tajnu krije Elizabeta I za čiju vladavinu V.B. postaje imperija? Mnogo toga je u ovoj knjizi razjašnjeno, ali još više toga ostaje misterija. 

3.Šta donosi sutra-Sidni Šeldon
Hakerska teroristička grupa na jednoj strani, CIA na drugoj, a među njima industrija frakovanja, novinari, kriminalci. Ko staje na čiju stranu posle gomile masakra? Da li glavna osoba i dalje kontroliše situaciju? Sve je tako uzbudljivo da ne možete stati sa čitanjem dok ne stignete do epiloga. Epski dobro!

4.Kratak rez-Sandra Braun
Smrt jednog milionera, praćena je gomilom čudnih događaja koji su uzburkali javnost. Čak i proslavljeni advokat odbija da radi sa Krajtonom Vilerom, nećakom žrtve koji po svemu sudeći drži konce u ovoj priči. Neizvesno i uzbudljivo iskustvo.

You Might Also Like

1 коментара