Knjige koje vam preporučujem

15:03


Dobro došli u moj novi post, bila sam na velikom odmoru. Prvi deo odmora je bio kod kuće. Nisam pisala od sredine decembra. Glavni razlog je to što sam imala mnogo obaveza. Morala sam da učim, jer je škola nešto što ne volim da zapostavljam jer se onda nakupi puno gradiva i nastane haos .Zatim sam od 23. januara do 9. februara bila u Francuskoj, tačnije u Lionu, to je bio moj i mamin odmor. Nakon ovog posta spremam vam i post o Lionu, verujte mi uživaćete sigurno.

Danas ću vam predstaviti tri knjige koje sam u prethodnom periodu pročitala. Jako su interesantne. Nadam se da ćete uživati u postu. 💕

"Vidimo se u Kapkejk Kafeu"-
~Ako sam naziv nije dovoljan da vas zasladi, unutar ove slatkaste knjige nalaze se još slađi recepti za bezbroj mafina~
Isi je devojka koja radi kao sekretarica u jednoj firmi. Tajno se zabavlja sa direktorom firme, koji je potpuni kreten. Jednog dana je došao red na otpuštanje viška, Isi je dobila otkaz.

Dečko joj se nedeljama nije javio, a njena cimerka Helena je ohrabrivala da pokrene sopstveni posao. Mnogi problemi su je našli dok se napokon nije skrasila, i kako kažu uspeh nikad ne dolazi sam, tako je na putu bila i nova romansa i to sa vrlo neobičnom osobom.

"Božić u Kapkejk Kafeu"
~Možete ga čitati pred Božić,mada sam prilično sigurna da ćete zbog njega okititi jelku usred juna samo da bi ste mogli poljubiti voljenu osobu ispod imele~
Napokon je kraj svim Isinim mukama. Bliži se Božić i vreme je da se sve planira. Isin dečko dobija posao preko okeana baš kada je Isi prežalila smrt svog deke ,njene najomiljenije osobe. Isi teško podnosi razdvojenost od svog dečka i brigu o njegovom mlađem bratu Darniju. Ni ona sama nije sigurna kako će prebroditi svoje novonastale probleme.

"Ko je Alisa?"
~Do poslednje stranice nećete imati pojma kako je ona umrla, a odlomci iz njenog dnevnika navodiće vas da pomislite da se ubila, hm možda i jeste tako~
Alisa je mrtva. Osobe koje su joj bile najbliže o toj tragičnoj noći ne znaju ništa, ili možda čak i ćute o onome što znaju. Njen bivši profesor poznatiji kao "Stari Kuki"odlučuje da otkrije istinu. Ali nije on samo njen bivši profesor, Alisina majka je bila njegova ljubavnica, koja ne odobrava knjigu koju profesor Kuk piše o Alisi. Mnogo tajni je skriveno, o mnogo čemu se ćuti, ali onaj koje najglasniji u celoj priči najviše ćuti.
Ove tri knjige su obeležile kraj decembra i početak januara. I zaista je vredelo pročitati ih. Znam da sam vam obećala prelistavanje mog čitalačkog dnevnika ipak ću vas razočarati, trenutno ga preuređujem pa ću vam taj post napisati malo kasnije. Nadam se da neko od vas i pročita ove knjige koje vam preporučim, ukoliko ih pročitate obavestite me dole u komentarima. ⬇

XOXO,milicaamar💕


You Might Also Like

1 коментара

  1. Super post,ja isto obozavam da citam knjige.Ukoliko ti ponestane naslova za citanje mozes uvek pronaci par postova o njima na mom blogu.Zapratila sam tvoj blog,nadam se da ces i ti uraditi isto :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши