AVON naturals-kreme za lice

17:59

Dobrodošli u moj novi post. Danas ću vam pisati o ove tri jako zanimljive kremice iz AVON naturals kolekcije.

1. Radiance-ROSE
Krema sa mirisom ruže. Koža nije u potpunosti hidrirana posle nje, više je osvežava. Tekstura je pretežno vodenasta. Miris mi se ne dopada jer lično ne volim miris ruže. Odlična je za osobe sa masnom do normalnom kožom.


2.Purifying- TEA TREE AND CUCUMBER 
Miriše osvežavajuće. Tekstura je malo čvršća od prethodne. Apsolutno je ne masna. Ne hidrira kožu. Preporučujem je osobama sa masnom kožom. Koža je posle nje matirana, bez masnoće. Ukoliko je nanesete pre šminkanja puder neće klizati. Čak i nakon noći , ukoliko je namažete pred spavanje, koža će vam ostati ne masna.


3.Nourishing-MILK AND HONEY
Miris ove kreme je savršen. Bukvalno bih je pojela. Tekstura je najčvršća, masnija je od ostalih. Odlično hidrira. Koristila sam je polovinom zime i celog proleća. Meni se koža tokom godine menja pa je samim tim u proleće najsuvlja. Preporučujem je za normalnu i suvu kožu, s tim što bi za suvu kožu morala da se koristi uz neku masniju noćnu kremu.

Sve tri kreme nisu jake, ne izazivaju iritacije i poprilično blago deluju
.

To bi bilo sve, žao mi je što nema više slika, ali mislim da je nepotrebno ubacivati gomilu slika kada su kremice u pitanju.

You Might Also Like

1 коментара