Knjige koje vam preporucujem.

20:55

Zdravo dragi moji, nisam vam pisala dve nedelje i jako mi je žao zbog toga. Trudim se da završavam školske obaveze na vreme. No, nije to tema posta.Danas ću vam pričati o ove tri knjige koje sam pročitala u predhodnom periodu. Kasnim sa ovim postom ultra giga mega puno. 
Mislim da bi bilo najbolje da počnem sa postom.

Štreberka-smotana manekenka 
Holi Smejl
Knjiga koju bi svaka tinejdžerka trebala da pročita. Zanimljivo štivo, poučno. Ima dosta smešnih delova i sadrži neke probleme sa kojima se većina tinejdžerki suočava. Laka je za čitanje i razumevanje. Ja sam obožavalac teško svarljivih knjiga, najčešće krimića, ali mi ovakve knjige dodju kao limunada posle neke teže knjige, činjenica da sam  odmarala od Grofa Monte Krista mesecima posle.
Dnevnik Bridžit Džouns
Helen Fielding
Na ovaj prvi deo sam se kidala od smeha. Laganica. Čitaš i potpuno si opušten. Nema delova koji traže razmišljanje i mozgovanje,kažem ponekad ovakve knjige prijaju. Smešno do bola. Preporučujem vam.

Na ivici razuma - Bridžit Džouns
Helen Fielding

Prvi deo je daleko smešniji, mada moram priznati i ovaj ima dosta smešnih delova. Totalno zanimljiva knjiga, neujednačena, ima nekih dosadnih delova pa nekih na kojima se pokidaš od smejanja. Možete je pročitati, neće vam naškoditi još malo smejanja.

Želela bih da obradujem sve ljubitelje knjiga da ću krajem godine da odradim prelistavanje mog čitalačkog dnevnika za 2017 godinu.
Sada ću vam ostaviti linkove nekih mojih videa u kojima sam preporučivala razne knjige.Jedino da ovaj način od sada možete gledati te videe, kada vam ih linkujem.To je to za ovaj post, volim vas i spremam vam jedno ogromno iznenadjenje ♥


You Might Also Like

0 коментара