ESTAR kozmetika? Moje iskustvo i recenzija.

15:37

 Zdravo svima, dobro došli u moj novi post! Moram da vas obavestim da razlog mog neredovnog pisanja jesu mnogobrojne obaveze, tako da vam se duboko izvinjavam ali pišem postove najčešće što mogu i baš se trudim da budu što bolji i kvalitetnijeg sadržaja.

Ne znam da li ste znali za naš domaći kozmetički brend po imenu ‚ESTAR‚. Naime sa njihovog sajta (http://www.shopestar.com) sam poručila dva proizvoda.
Moram vam reći da su oba proizvoda došla čitava i neoštećena zato što su bili odlično upakovani, što je naravno veliki bonus za ESTAR tim. Jer koja bi svrha bila da poručite nešto, a to vam stigne oštećeno ili polomljeno? Ukoliko naručujet od njih sve vam je savršeno upakovano. Pa da pređem na recenziju ova dva proizvoda.
Dakle prvi proizvod je piling maska za masnu kožu. Na slici se ne vidi baš najbolje, razlog je to što je pakovanje metalik i kako god da ga namestim vidi se odsjaj tako da je ovo najbolje što je moglo da ispadne. Ali nije poenta samo u fotografiji već u proizvodu koji je sjajan.
Dakle kao što na sajtu piše (link do proizvoda http://www.shopestar.com/piling-maska-za-lice?lang=sr)  treba da se nanese na čistu kožu, što sam ja uradila, ostavi se 5 minuta i onda se protrlja (kao i svaki drugi piling).
Kada sam isprala maskicu bila sam oduševljena rezultatom. Koža mi je bila potpuno čista i ne masna. Imala sam baš lep osećaj na koži. bila je onako mekana i baršunasta. Kako kada stavite puder i kompaktni puder preko, znate taj osećaj, e upravo takav osećaj ostavlja na koži. Koža vam ne bude masna par dana. Čak su mi se i neke bubuljice povukle.
Baš sam zadovaljna ovom maskicom, uopšte nije tako agresivna kao što je većina proizvoda za masnu kožu. Preporučujem je svima koji imaju masnu ili mešovitu kožu.
Ima 50 ml, sto smatram poprilično velikom količinom, a jako je pristupačna. (Sve cene imate na njihovom sajtu)
 Imate spisak sastojaka ovde pa proverite, ukoliko vam neki od ovih sastojaka izaziva alergiju nemojte poručiti. Meni nije izazvala nikakvu reakciju i zaista je blaga, a opet delotvorna.
Sledeći proizvod je Detox piling za telo.( Link do njega je http://www.shopestar.com/telo-detoks-piling?lang=sr) Ovaj proizvod me je prijatno iznenadio, zaista je fenomenalan.
Odlično miriše , koža posle njega je vrlo mekana i glatka. Odlično čisti kožu.
Ja jako volim pilinge i ovaj je baš po mojoj meri. Nije previše grub, odnosno nema prevelike kuglice koje grebu već blago čisti kožu. Kad utrljavate ne pravi se pena  već osećate kao da mažete neki losion za telo. Odlična mu je tekstura i baš mi se dopada.

To bi bilo sve što se tiče ESTAR kupovine, jako sam zadovoljna proizvoodima pakovanjem. Moram da priznam da je ESTAR fantastično odradio svoj posao. Ukoliko vi želite nešto da poručite evo linka www.shopestar.com. Dole u komentarima ili na instagramu (mimmiscorner) pišite mi vaša mišljenja ukoliko ste probali njihove proizvode. 
To bi bilo to, lz, milicaamar

You Might Also Like

1 коментара

  1. Nisam koristila te proizvode mada ne sumnjam u tvoje rijeci iz ovog posta. Uzivaju proizvodima, drago mi je da si zadovoljna. <3
    xoxo

    leylaslifee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши