Kako mu/joj prici?

18:05
Cao, i evo kao sto sam obecala novi post. Znam da nemam prava da vam pisem o ovome zato sto nija nemam hrabrosti da pridjem svojoj simpatiji ali evo par saveta kako to mozete uraditi:

1.Posaljite mu/joj poruku

Mislim da je ovo najbolji nacin da pridjete nekom decku/devojci, tj. da se sprijateljite sa njim/njom i dopisujete se neko vreme. I kada se dosta zblizite zamolis ga/je da odete na neko malo intimnije mesto i jednostavno mu priznate sve, ali budite spremni na rizik da ce to mozda pokvariti vase prijateljstvo i on/ona mozda nece hteti da uzvrate istom merom ili cak vise neci ni pricati sa vama. Ali znat kako kazu "Sreca prati hrabre" ☺♥

2.Pridjite mu/joj kada je sam/a

U ovom slucaju morate biti 90% sigurni da je zaljubljen/a u vas inace nema nista od ovoga.
Dakle sve sto treba da uradite je da mu/joj pridjete kada je sam i lepo i nezno priznate da vam se svidja i da ga volite (njoj mozete cak i kupiti cokoladu)

3.Poklonite mu/joj paznju

Svako voli paznju i devojke i momci. Mozete se potruditi da saznate sta voli, koji mu/joj je hobi i pokloniti mu/joj neki mli predmet vezan za njegov/njen hobi. Poklonite joj svoje vreme i paznju, slusajte sta vam prica i polaku mu/joj se priblizavajte njoj/njemu i kada mislite da je pravi trenutak vi mu/joj to recite.

Caoss do subote! ♥☻

You Might Also Like

0 коментара