Представлјам вам ......iCarly екипу.......♥...♥...♥...☻...☺

11:27


Радња

Радња је смештена у граду Сијетлу (енгл.Seattle) и пратила је забаван живот девојчице Карли Шеј која води познат вебшоу iCarly са својом најбољом другарицом Сем Пакет,док је њихов друг,Фреди,технички продуцент.

Карли Шеј


Карли Шеј је млада 13-годишњакиња која живи у апартману у граду Сијетл са својим старијим братом Спенсером. Најбољи пријатељи су јој Сем Пакет и Фреди Бенсон.Отац јој ради у Америчкој морнарици.Она је врло добар ђак.Највећи непријатељ јој је дечак по имену Невел Паперман.Карли има веб шоу iCarly. Заљубљује се у Фредија јако касно(када су Сем и Фреди већ у озбиљној вези) , али опет покушава да га освоји . На крају ће се она удати за Фредија (Фреди није оставио Сем , неко је када је Сем била на тераси одсекао канап и она је пала такође је ту била Карли али њу су спасили ,Сем је пала када је Карли отишла на другу страну терасе ) због тога су неки мислили да је Карли убила Сем .

Саманта Сем Пакет

Сем Пакет је Карлина најбоља пријатељица.Она јој је такође партнер у вебшоу.Сем често мора у казну јер је врло неваљала,а најчешће је кажњава госпођа Бринкс.Сем њу углавном назива Бриксица.Најчешће се Сем руга Фредију.Сем воли да једе,иако се то на њеном изгледу не види.Омиљена храна јој је шунka Није само неваљала већ и помало насилна,увек спремна за тучу када треба да одбрани своје пријателе,себе и шунку.Обожава такође и печену пилетину.Ступа у везу са Фредијем. Након тога она је у озбиљну везу са Фредијем , осим тога често су се свађали и брзо помиривали. Сем одлази у Лос Анђелес где је упознала Кет Валентај , затим Сем живи код Кет . Кет је пронашла Семин телефон и позива Сем . Фреди долази у Лос Анђелес где излази са Кет у ресторану . На крају Сем спашава Фредију живот . Такође Сем глуми и у ,,Sam and Cat``

Фреди Бенсон

Фреди Бенсон је најбољи друг Карли и Сем.Он је технички продуцент iCarly.Живи са својом превише заштитнички настројеном мамом,што је чини лудом, Марисом Бенсон.Они живе преко пута Карли и Спенсера.Због тога често проводи време код њих,као и Сем.Дуго је био заљубљен у Карли.Он је једном спасао Карлин живот,затим су Карли и Фред били у краткој вези док Сем није Фреду рекла да га Карли воли(као дечка) само зато што јој је спасао живот.Касније када су Фреди и Сем ушли у озбиљну везу,то је променило Фредијев Живот . Фред је од када је схватио да га Карли не воли (он је то знао и од пре него што му је Сем рекла) , он се јако заљубио у Сем али није хтео да призна . У везу Сем и Фред ступају у лудници

Спенсер Шеј

Спенсер Шеј има 26 година,он је Карлин старији брат.Његов најбољи друг је Чарапко.Чарапко се није видео ни у једној епизоди.Он је на правни факултетет ишао само 3 дана,одустао је зато што је желео да постане уметник.Направио је многа уметничка дела,која су мало чудна,али и добра.Такође,он има 2 светска рекорда.

Гиби Гибсон

Гиби Гибсон је дечак који иде у школу заједно са Карли,Сем и Фредијем.Тек у четвртој сезони се постаје један од главних ликова.Он има девојку по имену Таша.Има и млађег брата,Гупија.

Ти-Бо

Ти-Бо је конобар у посластичарници.Он покушава продати своје крофне,киселе краставчиће,погачице,итд. на штапу.Прави одличан фрапе,што је специјалитет посластичарнице.

Споредни ликови

Мариса Бенсон

Она је Фредијева мајка.Превише се брине о Фредију.Увек држи око на Сем зато што сматра да она квари Фредија.Када схвата да су Фред и Сем у везу покушава да затвори Фредија а да Сем не Живи у Карлином стану, или да је убије . Фред јој то не допушта и беЖи са Сем било где само да га не нађе

Луберт

Луберт је јако лош вратар у згради где живе Карли,Фреди и Спенсер.Он има огромну брадавицу на левом образу.По њему су Карли и Сем у свом вебшоу осмислили рубрику Зезање са Лубертом (енгл.Messin' with Lubhert) у којој изводе шале на које Луберт увек наседне.

Госпођа Бринкс

Она је наставница у Карлиној школи.Свира гајде.Због тога Карли,Сем,Гиби и Фреди воле да причају вицеве о њој.Увек кажњава Сем Пакет због насиља према другој деци.

Господин Хауард

Хауард је професор у Карлиној школи.Он мрзи децу.И помало је луд

Гупи Гибсон

Он је Гибијев млађи брат.

Невел Амадеус Паперман

Он је вебшоу-критичар.Његов шоу се зове Невелоград (енгл.Nevelo-city).Он на све начине покушава да се освети Карли,Сем и Фредију зато што је пољубио Карли,а она се јако наљутила и бацила туну на његово лице.Понекад покушава да им упропасти шоу,али ретко успева.На милионе људи посећује његов сајт.Али неће добити оно што је хтео.

Чак Чамберс

Он живи у истој згради где и Карли.Има 9 година.Јако мрзи Спенсера и зато је Спенсера мало страх од Чака.Чак одлично зна борилачке вештине и спреман је да уради све само да повреди Спенсера.

Директор Тед Френклин

Он је директор школе у којој иду Карли,Гиби,Сем и Фреди.Велики је фан iCarly.Воли децу

Џереми

Он много кија.Иде у школу са Карли.Зову га и Бацилко.

Чарапко

Чарапко је најбољи Спенсеров друг.Никада није био приказан ни у једној епизоди.Праави светлеће шарапе

О серији

Дан Шнајдер је створио серију 2007. године,а снимање је завршено 2012..Једна епизода траје око 23 минута.iCarly је 12 пута освојио награде за најбољу тинејџерску серију,8 пута за најомиљенијег глумца,1 за најбољу глумачку поставу и 1 за омиљеног лика из серија.

You Might Also Like

0 коментара