Rad košta života

20:29Da li treba ovo da dopustimo? Deca koja rade u indiji, bez odeće, kuće i novca. Kada ja živim u sjajnim uslovima i imam kompjuter i sve ostalo, a setim se da oni nemaju ništa, nekad mi stvarno bude žao što postojim !

 Ako želite da im pomognete posetite: www.oxfam.org
                                                          www.savethechilidren.or.uk
                                                         www.soschilidrensvilages.org.uk                                                     gde se mozete prijaviti da sponzorisete neko dete ili da pomognete deci u celom selu da dobiju potrebnu hranu,skloniste , zdravstvenu negu i obrazovanje. Takodje mozete da pisete vlasnicima prodavnica u kojima kupujete garderobu, da proveri odakle ta roba potice i ko juje i pod kojim uslovima naprvio, a ako skupite drustvo i potpisete peticiju vlasnik ce biti prinudjen da to uradi.

Ovom prilikom zelim da se zahvalim Sofiji Benet sto je napisala "Krpice" , "Perlice" , "Sljokice" koje su knjige koje zaista mogu puno da vas nauce o modi, zabavi i pomaganju drugima. Takodje bih htela da kazem da je Sofija zaista divan pisac zbog kog i imam ovaj blog. Knjige mozete kupiti u Vulkan knjizarama a mozete ih naruciti preko njihovog sajta. takodje su te kknjige napravljene od recikliranog papira pa mozete tako uciniti mnogo vise i za prirodu
Posetite: www.sophiabenet.com

You Might Also Like

0 коментара